РЕГИОНАЛЕН ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ

за Западна България – гр. София


ВАШИТЕ ОСНОВНИ ЗАДАЧИ

Намиране на нови клиенти, установяване на контакт и договаряне условия на сътрудничество; Поддържане и стимулиране на търговските отношения със съществуващите клиенти на фирмата; Водене на търговски преговори, изготвяне на оферти, сключване на договори. Популяризиране и демонстрация на продуктите на фирмата на обекта или при клиента. Водене на делова кореспонденция, ценообразуване, организиране на транспорт и складови наличности.

КАКВО ТРЯБВА ДА МОЖЕТЕ

Икономическо или техническо висше образование; притежава амбиция и силна ориентация към постигане на високи цели; отлични организационни и комуникативни умения са Вашата сила; умеете да определяте приоритети, да спазвате крайни срокове и да работите в динамична среда;притежавате шофьорска книжка кат. В и сте активен шофьор; компютърна грамотност; търговските взаимоотношения са Вашата страст.

КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ

Ние сме иновативна, динамична компания и ви предлагаме интересна, разнообразна работа. възможност за личностно и професионално развитие; служебен автомобил и атрактивно възнаграждение и премии в зависимост от постигнатите от Вас резултати.

ЗАИНТРИГУВАХТЕ ЛИ СЕ?

След това, моля, изпратете пълните документи за кандидатстване с очакванията си за заплата и възможно най-ранната дата на стартиране до info@ha-be.bg<   
We use cookies to provide you with a better service. If you continue to use this site, you agree to our use of cookies. Learn more
X