Oberflächenschutz, Imprägnierungen, Hydrophobierungen, UV-Lack, Grund- und Decklack

КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА БЕТОНА

Тристепенна технология с шесткратно действие


Оцветените бетонни продукти и видимите бетони поставят високи изисквания към визуалния вид и тяхната дълготрайност.

Оптични дефекти като ефлоресценция, замърсявания и избледняване на цветовете са особено забележими при оцветени бетони и могат да доведат до скъпоструващи и изискващи много време рекламации.

За да намалим появата на подобни дефекти и да увеличим издръжливостта на бетона, създадохме продуктовата системата PROTECT. Тя  се състои от тристепенна концепция за оптимизация на структурата, хидрофобиране и импрегниране за цялостно, трайно предпазване на бетона с шесткратно действие.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ШЕСТКРАТНОТО ДЕЙСТВИЕ?

PROTECT защитава бетона от абсорбиране на вода, щети от замръзване, ефлоресценция, замърсявания с хранителни продукти, напитки и мазнини, от петна от масла и мазнини, както и от разрушаване под влияние на атмосферни въздействия или плесен.КАК СЕ ЗАЩИТАВА БЕТОНА?

За да се намалят тези вреди и дефекти трябва да се редуцира способността на бетона за абсорбция на вода и да се предпази повърхността на бетона от проникване на субстанции като хранителни продукти, напитки, мазнина и масло. Накратко: Бетонът се нуждае от дълготрайна, ефикасна защита от вода, мазнина и масло.

           

КОНЦЕПЦИЯ С ГОЛЯМО ДЕЙСТВИЕ

При оптимизацията на структурата се анализират микро структурата и плътността на бетона и се оптимизират технологично. В комбинация с масовото хидрофобиране на импрегнирането от серията PROTECT, бетонът получава цялостна защита с шесткратната защита от ефлорсценция, ерозия, замърсявания от хранителни продукти, абсорбция на вода, замърсявания от масло и срещу замръзване.


<   
We use cookies to provide you with a better service. If you continue to use this site, you agree to our use of cookies. Learn more
X